Dupa o topaiala cu iz de victorie, plina de bule de sampanie scapate direct din plastic de alimentara, regretata apoi, bocita si dezarmata spre dimineata, care nu a facut altceva decat sa-i toceaasca si mai mult imaginea stirbita si sa-i evidentieze baloasa dorinta dupa putere, individul pierzator in turul doi revine cu o disperare nemaiintalnita sa atace evidenta. In decurs de numai o zi am asistat stupefiat la reactiile acestui individ care isi urla cu o isterie pierderea suferita peste noapte, nicicind de altfel un castig confirmat:

- in turul trei voi castiga zdrobitor, cu 54 la suta
- propun constituirea unei comisii de investigare a alegerilor
- democratia romaneasca traieste momente de cumpana. Nu voi accepta asa ceva. Am obtinut ceva mult prea pretios pentru a putea renunta
Cireasa de pe tort - o caseta cu marioneta in timp ce-si lua dreptul de smecher in schimbul unui "loc eligibil" pe listele PSD la alegeri.

P.S. Ai pierdut niste alegeri pentru ca nu ai reusit sa furi mai mult decat Basescu. Oare cei din 14 decembrie, din 17 decembrie, din 22 decembrie sau din 13-14 iunie ce au pierdut? Oare un timpit ca mine care si-a pus viata in joc la Revolutie ce a castigat? Prin pierderea ta sau prin castigul lui Basescu, nici unul dintre romanii de rand nu iese castigat.
Pierzi in soacra-ta macar cu demnitate!

P.S. 1 Vin sarbatorile! Nu la toti rominii. Ar fi normal sa te calmezi, sa uiti ca ai pierdut ceva “mult prea pretios” si sa le explici copiilor tai ca intreaga candidatura a fost o farsa. Oricum ei o duc foarte -foarte bine si fara un tata presedinte. La fel si noi fara un conducator ca tine. Ai putin bun simt si fa putina liniste. Au trecut totusi 20 de ani de cand niste oameni au adus in tara acea libertate dorita, astazi insa de neinteles. Ascunde vatraiul, rictusul, vorbele urate, pentru o alta confruntare. Fa o vizita la Dabuleni. Poate la anu o sa ai o recolta mai bogata de lubenite. Suna-l pe Clinton. Poate s-a mai ratacit pe la el prin birou vreo poza epocala. Treci pe la Vintu la un masaj. Poate relaxat, iti vei aminti ce inseamna diplomatie. Ei ce zici?

Un produs Blogger.