Prima zi de noiembrie incepuse bine la Iasi. Din cer incepuse inca de dimineata sa se lase usor primii fulgi. I-au alungat insa vuietul autocarelor care aduceau minerii lui Basescu din catunele Moldovei. Au ajuns si au coborat bezmetici. Unii se bucurau din senin si rideau la orice. Altii miroseau a porc, a cotet, a iesle. Nu m-ar fi mirat sa-i fi vazut scotind de sub suman vreun godac sau coborand din microbuz cu manzul.



Femeile tinere miroseau a lapte de san. Altele a portocaliu. Se dogorisera pe drum. Hurducate laolalta cu barbatii pan’ la Iasi. Strigau “Basescu” la fel ca unguroaicele dupa Ianos. Cele mai coapte, supraparguite, miroseau a tamaie. Macar sa nu fi facut ultimu drum de pomana. L-au facut! Basescu nu a zis nimic ca o sa le mareasca pensiile. Le-a dat insa circ si muzica. Si pe alocuri coniac. Ca de, "Unirea" face puterea!



In schimb a dat sperante fermierilor care nu erau in piata. Ca o sa ia taurul de coarne si vacile vor avea mai mult lapte in ugere. Din subventiile de la stat. In general cei care au batut atata drum pana la "imparatul Traian" erau oameni care toata viata lor au avut grija de origini. Oameni de la pamant. Partea ganditoare au lasat-o lui Basescu si Geoana sau altora rozalii. Cum spunea chiar unul dintre participanti “- Ăstora dacă le pui la gît alte fulare galbene sau roşii, strigă tot ce le spui si mai si voteaza”.



Printre bătrîneii înfriguraţi, pedelistii au introdus pentru antren foarte multi pusti cu cas la gura. Apropo, tot mucosul face azi ce nu facea tat-su mare inainte de incorporare sau ma-sa mare inainte de deflorare. Trei conditii de capatii ghideaza viata mucosului – „dugheala”, „mardeala” si „babardeala”. Asta e tineretul – mandria tarii cu toate codurile Educatiei unor cabinete de tampiti. Astfel de lepre au carat intr-una autocarele de pe coclaurile Moldovei la mitingul lui Basescu. Cu cosuri pe fata si nespalati, analfabeti si cu sepcile pe o parte ca 50 Cent, dar cu berea in bot.



In timp ce in piata se intersectau generatii, pareri diferite, neamuri de traista cu altii cu traista burdusita, pe blocurile din jur, tinerii pedelisti desfasurau meshuri precum posterele din camerele lor de camin. Suparat poate pe niste chestii neprincipiale mai mult decat pe referendumul care era sugerat pe mesh, un locatar cu initiativa si-a luat foarfecul din dotare, a decupat mesh-ul în dreptul geamului său şi a postat mesajul „Mesh pus fără acord”. Imediat organizatorii au trecut la montarea altui mesh mai scurt de astă dată dar cu acelaşi mesaj –„DA pentru referendum”.



Undeva in spatele scenei, Traian Basescu trecea la strans primele maini si incurajari. Spre ghinionul lui si huiduieli.



Odata ajuns pe scena, Basescu si-a aruncat geaca ca in mijlocul unui concert. Incalzit de spritul, caldurica din hotel si masele de tugurlani care ii convin atat de mult. In prostime ghioraia matul, fluiera seceta pe gatlej si grijile de acasa. Nimic din toate astea nu l-a convins pe Basescu si pe rozalii de pe scena ca nu prea sint multe in comun intre el si oamenii aia infrigurati care nu rezonau cu portocaliu ala idiot decat la paloarea fetelor. Nici unul dintre astia



…si astia



…sau astia



nu se zbat sa va fie voua



…sau voua



…sau voua



mai bine. Nici unul dintre astia



…sau astia



…sau astia



nu se vor gandi la copii vostri.



Nici unul dintre astia



…sau astia



…nu vor lupta pentru o Romanie mai curata in care sa fiti in siguranta.
Mai bine stati acasa si puneti mana pe sapa. Sa va lucrati pamantul sau sa va pregatiti de rascoala. Dar inainte de toate dati-va copii la scoala.

Un produs Blogger.