Parafrazandu-l pe Margineanu, refrenu asta chiar poate transmite o stare de fapt la o zi distanta de startul campaniei pentru osul cel mai mare. Da, mai e o zi si parca totul e mort si ingropat precum Elodia. Ori poate totul se coace cu sirg in laboratoarele papitoilor de parca electoratul ar fi ceva secund. Mai mult te inspaimanta talentul naratorilor gangavi de prin targ care nu mai contensc cu narcisismele sau atacurile asupra rivalilor atunci cand au nevoie de ceva, iar apoi…“Nu avem voie sa dam nici o declaratie fara voia Nasului” sau “Sint lucruri ce tin de bucataria interna, de strategii, de o anumita tactica…”. Mai putele Prostanacului, poate altii s-au nascut inaintea voastra si credeti-ma ca daca o anumita situatie nu i-ar determina pe unii sa va caute si sa va ia la rost, nu ar fi ros pe nimeni nici o curiozitate asupra a ceea ce faceti voi prin targ.



Mai jos, la baraca liberala spui ca se dau bilete la meci. Penelistii se lauda de zor de cateva luni ca vor strange cele mai multe semnaturi pentru Crin. Pesemne ca s-au trezit cu visu neinplinit si au chemat-o pe oachesa sa le dea in bobi. “Hei ho te iubesc/ho la, sint toata a ta/acu da-mi o mica semnatura/hai sa ma spargi in gura/ , ar cam suna cantecul de lebada la liberali, precum ciripcipcipul de pe semintele Emanuelle.

Pedelistii, baieti si fete mai de centru si-au zis ca nu e de bonton sa faci zabale pe la gura de la seminte precum PSD si PNL si s-au apucat sa dea din limba inspre casul de la gura copiilor. Idealisti din fire, ca stare caracteristica unei anumite varste, un grup de tinerei de pe la ONG care se ocupa cu visele de pubertate, sorbeau cu nesat acu cateva zile, promisiunile de campanie ale profei de mate, Mihaela Popa. “Va vom sprijini cu stagii de pregatire in UE, vom face un centru transfrontalier pentru tineri ca acestia sa poata scrie proiecte iar noi sa ii ajutam cu oameni din legislativ si cu experti, vom relansa podul de flori cu Moldova de asta data schimband florile cu tinerii, vom…Da, ii vom ajuta! Ii vom ajuta..!”. Acum in Iasi, maine in toata tara…

Un produs Blogger.