Cine e acest buticar stalcit atat la chip cat si la limba ?Cine e acest jidan gretos - a nu se interpreta ca am ceva cu comunitatea evreilor, care crede ca Romania se marita pe o bomboana ca o fata saraca de la tara dupa care vii cu un singur lautar si ala e Costica Serban ?! Omul in prima instanta mi s-a parut glumet, apoi naiv, ulterior gretos, apoi de-a dreptul jegos. In prima instanta am crezut ca e un mic Prigoana, neconventional, spontan si fara false discursuri. I-am vazut apoi ranjetul de martafoi cu bani si comportamentul de mosier amenintator, in niste emisiuni de divertisment. Apoi ca un mosneag libidinos care mangaie genunchii nepoatei scapate la pubertate, l-am vazut cum ii curge din gura dupa iapa de o creste ala mic din Izvorani si cum ii indeasa aleia intre cele doua prune un somoltoc de lovele. Maneaua pentru prezidentiale a continuat si dupa, prin tot felul de « abordari speciale », cu Anton Duban sau Madalin Voicu – ce faci maestre, te compromiti ?, culminand cu cooptarea lui Minune. « Hai si te pup ! Imi faci o manea ? ». Meeei Meir, in loc sa sugi Romania ca atatia altii, nu vrei sa-i faci o felatie ? Bineinteles pe ritm de manea. Mai Meir, ne-am cam saturat de astia ca tine, asa ca pupa-l pe Minune si indeasa somoltoace intre prune…si lasa Romania in pace, meeei !


P.S. Cate ceva despre acest individ

A fost ofiter si profesor de matematica in Israel. In 1996 a iesit pentru prima data din Israel si a vizitat Romania. Despre Nati Meir se stie ca in anii 1980 a dat faliment in comertul cu produse electrocasnice. In Israel intre anii 1985 - 1987, Meir a fost gasit vinovat intr-o serie de procese cu privire la cazuri de impostura, mai exact 80 de cazuri de escrocherie si a fost condamnat la 30 luni de inchisoare cu suspendare. Venit in Romania, a deschis doua firme una dintre acestea ocupindu-se cu plasarea fortei de munca, iar a doua fiind una de protectie si paza. Dupa ce si-a luat cetatenie romana s-a lansat, in 2000, si in politica, devenind deputat pe listele Partidului Romania Mare si consilier pe politica externa al lui Corneliu Vadim Tudor. In 2005 a anuntat ca a mostenit o avere de peste doua miliarde de dolari de la o ruda din SUA , care a decedat si ca a intrat in posesia a 86 de milioane de dolari. Meir nu a dovedit pana acum ca este mostenitorul cuiva, ci doar a aratat un document de transfer bancar de la banca Lloyd Bank din Anglia, care nu este egal cu un act de succesiune.

P.S1 Pentru pasaroiul ala lunguiet si anemic de Columbeanca, "Republica este un spatiu public si o vom da uitarii in forma sa de functionare, complet eronata, de pana acum, si o vom inlocui cu o societate de-adevaratelea, condusa de Nati Meir, pe care, cu siguranta ni-l vom aminti mereu si-l vom vota." Traiasca Republica Izvorani si Tugurlani !

Un produs Blogger.