Venita direct de la Bruxelles, unde eurogunoierii limbii romane au verde o saptamana pentru a pacatui prin locurile natale, EBA a poposit direct in pravalia lui nea Mitica Grumazescu de pe strada Lapusneanu, pentru a-si incarca bateriile din verbul plin de seva a lui Eminescu. Sa fie dorul de limba de acasa,. muscata tot mai des de dintoasele dimbovitene, ori taticul are nevoie, in contrapartida, de ajutorul mezinei sale, pentru a aseza terenul pe taramul unde prostia merge fudula cu capu spart !? Caci altfel nu prea se leaga ce are a face zeita fitzelor, din a carui bagaj de cunostinte - cit sa incapa intr-o geanta Luis Vuitton, fara sa ingramadeasca rujul, cardul si oglinjoara, Eminescu este ignorat, cu fascinanta lume a antichitatilor de pe Lapusneanu ? Unde e spiritul de breasla EBA ? Pe Becali de ce nu l-ai adus ? Pentru el a scris Eminescu doar, « La steaua » !

Oare cand o vom vedea si pe pocitania de Nikita achizitionandu-si cu interes o vioara de la nea Mitica, pe Naomi, slutit(a) si pierdut(a) in reverie in fata anticariatului, ascultandu-l pe Rossini sau un grup de emo, taiati de placerea de a asculta Simfonia a V-a de Beethoven !? Ceva era straniu si nefiresc vazand-o pe domnisoara Basescu aplecata stangaci, cu un interes disimulat, in micul anticariat, deasupra tomurilor vechi. Hai ma EBA ce naiba ! Cind tac-tu vinde flota, unchiu-tu vinde arme la teroristi, tu chiar te apuci sa vinzi castraveti gradinarului !? Daca ai putea sa mai lepezi rictusul ala dimbovitean, sa-l mai faci pierdut, sa nu-ti mai tugui boticul ala pe care parca l-ai fi luat dintr-un boutiq la pachet cu parasuta de Columbeanca si ai face alte cateva ajustari, deocamdata de fizionomie, poate ai putea fi si credibila.
Una peste alta, poate ma insel…poate sint un munte de rautate…Ehhhhh ! Cind parintii vor legalizarea drogurilor si a prostitutiei intr-o tara de lumea a treia, e bine ca macar copii sa fie preocupati de cultura unui popor, fost candva, maret.


P.S. Tara asta a trimis in PE numai copii speriati, neintarcati inca la trompa vietii si alti cativa hodorogi senili, patetici si mirosind a …traditie. Heheheheheee ! Pacat ! Cit despre ce se intampla in tara, nu putem spune decat ca aceasta traverseaza un moment "revolutionar", alturi de un presedinte dealer de droguri si proxenet suprem.

Un produs Blogger.