Sunt trei. Pline de tupeu. De actiune. De pradalniciune. Si nu sunt din pacate simpaticele actrite din Ingerii lui Charlie, ci Elena Udrea spaima turismului, Elena Basescu, fatuca lu’ tata cea cu buze moi, emitatoare de tampenii si Monica Iacob Ridzi, impotenta tineretului, ramasa din fericire fara imunitate, deci la mana procurorilor pentru 4 capete de acuzare.

Expresia faciala a acestor patachine aduce in atentia fiecaruia dintre noi sclifoseala extrema, durerea-n veverita fata de saracia celor pentru care ziua de maine nu se stie daca aduce o paine pe masa daramite o masa la crasmele de la sosea „da pa Dorobanti”, acolo unde se inadoapa aceste aratari. Nu sunt un specialist in fatauri de patachine dar aceste trei exemplare emana tot rahatul social si moral in care se balaceste Romania, sila fata de cei de rang inferior lor, de pacalitii neamului, transmit lafaiala totala in care se pot scalda niste imbuibate care nu ar fi trebuit niciodata sa parvina intr-o demnitate publica din umbra caruia sa-si mai rotunjeasca conturile si asa obeze, sa-si mai traga cateva apartamente sau case de sute de mii de euro, genti Luis Vuitton sau alte accesorii de fite musai marca D&G sau Gucci.

In loc de constiinta si rusine – tupeu. In loc de responsabilitate si cainta – amenintari de la inaltimea tribunei Parlamentului, adresate poporului detractor si altor demnitari care au cerut executia publica a unei jivine care a bagat mana pana la cot in maruntisul ramas pe fundul visteriei acestui popor care contunua sa se autoumileasca zilnic prin naivitatea de a alege de la mandat la mandat niste infractori. De la bucalatii, fosilizatii si rusofilizatii fesenei sau pesedei care au devalizat economia pe fondul tranzitiei, acum hotia poarta fusta scurta si ochi oblici. Aceste muci in terci sau flex in DEX imi produc scarba. Mai simpatice, joviale si lipsite de falsitate imi par a fi acum batranele nebune ale lui Vadim, decat aceste ministrese sau bruxellese a caror apartenenta la Dorobanti le pute din orice rictus.

De o luna…sau doua…parca de un an, mecla tampa a numitei Ridzi umple toate ecranele de TV, toate paginile ziarelor, toate gurile, toate mintile...Situatia in care un inalt demnitar public a bagat mana in bunul tarii cu un tupeu de curva de pe centura, in buzunarul clientului euforic, a capatat imediat conotatii OTV-iste. In aceste zile, procurorii DNA vor incepe cercetarile. Pe multe capete de acuzare - abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, instigare la infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic savirsita prin incalcarea masurilor de securitate si instigare la infractiunea de stergere de date informatice fara drept. Va scapa!

Blonda lui Basescu, aceasta crosetoreasa, moceasa, calareata…etc, a inceput si asta sa calareasca televizoarele de ceva vreme. La randul ei este calarita de urmaritori. Din Parlament. Are multe de scupat si ea. Va scap fara un floc atins! Mezina Elena Basescu, tace malc la Bruxelles. Taticul spala in urma ei. Cand nu merge cu Coccolino ii da cu acid. Treaba merge. Niste oameni mari din Parlament, de la DNA, din institutiile competente ale statului, din umbra rahatului, vegheaza ca mizeria astor trei fatuci sa nu puta peste tara prea tare.

Un produs Blogger.